Meer dan ‘gewoon’ water

Maakt ruimte voor hoop

Deze kerst willen we jullie attenderen op een bijzonder kerstproject! Geef hoop aan kinderen en hun families door schoon water aan te bieden!

Waarom water?

Op dit moment hebben meer dan 2 miljard mensen wereldwijd geen veilig drinkwater. Meer dan 300.000 kinderen per jaar sterven aan diarree. Overleven, dat is het enige waar deze families aan denken. Er is geen tijd om aan de toekomst te denken en geen hoop op een beter leven.

Verspreid over de wereld beïnvloeden Nazarener kerken de buurten en plaatsen waar ze wonen met water. De beschikbaarheid over schoon drinkwater resulteert in een betere hygiëne en vermindering van ziekten. Het geeft families de mogelijkheid om met hoop naar de toekomst te kijken, zoals scholing, werk en inkomen. Het is gewoon MEER dan water. Elke waterproject geeft ruimte voor hoop op een betere toekomst!

Doe dit jaar mee aan het Kerstproject. Maak het verschil in het leven van vele kinderen en hun families. Verspreid deze boodschap en geef elkaar, deze kerst, de kans om water en hoop te delen.

Geef bij voorkeur via uw lokale gemeente of via het rekeningnummer van de District NMI raad onderaan deze pagina.

Downloadmateriaal

[button-blue url=”https://vimeo.com/306066654″ target=”_blank” position=””]Download de video[/button-blue]