Wereld Evangelisatie Fonds

Het Wereld Evangelisatie Fonds is het belangrijkste fonds binnen het zendingswerk, aangezien dit fonds zorgt voor o.a. voor:

– De kosten voor zendelingen: salaris, reiskosten, onderwijs, pensioenplan, ziektekosten (andere gedeelte via Medisch Fonds), enz.
– Stichting en opbouw van kerken
– Workshops en training

 Iedere gemeente streeft ernaar om 5,5% van zijn kerkbudget bijeen te halen voor het Wereld Evangelisatie Fonds. Dit kan gedaan worden tijdens het Paasoffer (rond Pasen) en het Dankdagoffer (in November). Diverse gemeentes houden ook acties naast deze collectes.

Het Wereld Evangelisatie Fonds ondersteunen?

U kunt uw gift overmaken naar de rekening van de DNMI van de Kerk van de Nazarener NL 37 INGB 000 40 85 285 of op de rekening van uw plaatselijke gemeente beiden onder vermelding van ‘gift WEF’.

Promotiemateriaal

Over ons

District Nazarener Missions International is onderdeel van de Kerk van de Nazarener Nederland en promoot het werk van de internationale Kerk van de Nazarener.

Laatste nieuws

Wereldwijde Gebedsweek 2023

Vanaf haar begin heeft Nazarene Missions International (NMI) voor het werk van de wereldwijde kerk gebeden. Als wereldwijde denominatie die in 164 gebieden over de hele wereld aanwezig is, streven wij ernaar om met elkaar verbonden te zijn en elkaar door middel van...

Lees meer

Oekraïne – 1 jaar later

De Eurazië regio heeft enkele video's en artikelen gepubliceerd met verhalen van leden van de kerk in Oekraïne. Zij vertellen hun verhaal. https://www.youtube.com/watch?v=4TG6vRWx1tE https://www.youtube.com/watch?v=Xa7JnWoCB78 Zee's verhaal Lees Zee's verhaal Tolik's...

Lees meer

Neem contact met ons op