De tickets zijn nu definitief geboekt! Op 11 oktober vertrekt een groep van 19 personen uit 8 verschillende gemeentes vanaf Schiphol en hopen daar op 26 oktober weer terug te komen.

In Zaanstad en Breda zijn intussen al acties gehouden om de kosten voor de reis te sponsoren. In Zaanstad hield men een bazaar en veiling waarvan een gedeelte van de opbrengst aan het W&G wordt gegeven. In Breda is een behoorlijk bedrag ingezameld door verkoop van zelfgemaakte taarten, een etentje in de kerk en verkoop van snuisterijen elke zondag na de dienst.

Welke klussen gaan we doen?
De buitenkant van de aanbouw is af en de ramen en deuren worden binnenkort verwacht. Wij verwachten de binnenkant te gaan doen. Dit is o.a. tegelwerk, het leggen van een vloer en verven. Daarnaast is gepland om een keuken te bouwen.
De bedoeling is om naast het werk ook nog mensen daar te ontmoeten. Er zijn in de stad ouderengroepen en er zijn in de stad en omgeving van de kerk uit ook kinderactiviteiten. We verwachten ook daaraan deel te nemen of daarbij aanwezig te zijn.

WGteam-roemenie-2014

Volg deze pagina voor het laatste nieuws en tijdens de reis zullen hier verslagen van de voortgang verschijnen.

Tot slot willen we u vragen om voor ons te bidden. Mogelijke gebedspunten die u zelf waarschijnlijk wel kunt aanvullen zijn:

  • De deelnemers
  • De dingen die nog geregeld en voorbereid moeten worden
  • De samenwerking nu en straks in Roemenië

Namens het W&G team,
David Venema en Daniëlle van Heerden