Rev. William Grant is de district superintendent van het Liberia Southeast District

Geld, afkomstig uit het Albastenfonds, beïnvloed het Liberiaanse Southeast District van de kerk van de Nazarener zowel direct als op de lange termijn.
De kerk van de Nazarener heeft, net als andere kerken in het zuidoosten van Liberia, een centraal en behoorlijk gebouw nodig om zichzelf te kunnen vertegenwoordigen in de gehele zuidoostelijke regio van Liberia. Dit gebied bestaat uit vijf provincies en het district telt op dit moment 25 kerken.
 
Districtsactiviteiten, zoals (districts-)vergaderingen, opleidingen en workshops, werden voorheen gehouden in Zwedru onder tenten of met gras bedekte gebouwen. De aankoop van het land en de steun van de Community Chapel Kerk van de Nazarener bij het bouwen van het Districtscentrum in Zwedru hebben een enorme directe en lange termijn invloed op het werk van de Kerk van de Nazarener in dit district.

Directe invloed:
–    Leden en mensen van buiten prijzen God voor dit bouwproject
–    Verschillende lokale kerken in het district zijn ook begonnen met de bouw van een goed gebouw
–    Districtsvergaderingen en vergaderingen worden al in het nieuwe gebouw gehouden terwijl het nog niet af is.

Lange termijn invloed:
–    Toekomstige kerkleiders en theologen zullen in dit gebouw hun onderwijs genieten (NTI en Leiderschap)
–    De hal van het gebouw zal soms verhuurd worden aan o.a. andere denominaties en NGOs  voor conferenties, workshops, bruiloften enz.
–    Kamers zullen gebruikt worden om kerkleiders, bezoekers van conferenties van zowel de kerk van de Nazarener als andere denominaties te laten verblijven.
–    Het district hoopt computers te kunnen plaatsen in het gebouw, zodat jongeren een computertraining kunnen krijgen wat hun  kans op een baan vergroot.
–    Child Development Ministry (onderdeel van het KinderAdoptiePlan) zal worden opgezet om Nazarener kinderen en kinderen van buiten de kerk een plek te geven waar ze fysiek en spiritueel kunnen groeien.