Volgelingen van Jezus zijn geroepen om, in de wereld, ambassadeurs te zijn van het Koninkrijk van God. Dat is precies wie we zijn en wat we doen, als deel van de wereldwijde Kerk van de Nazarener. Je laat Gods liefde zien, niet alleen aan de mensen om je heen, maar ook aan de mensen die honderden kilometers ver weg wonen.

Het leven van Nargiza verandert nadat ze, op 13 jarige leeftijd, twee zelfmoordpogingen overleefd. Niet lang daarna nodigt een klasgenoot haar uit om naar de kerk te komen. En daarmee slaat ze een weg in die haar leven voor altijd zal veranderen.

“De reden dat ik zelfmoord wilde plegen was omdat ik dacht dat niemand van mij hield,” vertelt Nargiza. “Maar toen ik Jezus leerde kennen, merkte ik hoeveel hij van mij houdt. Ik ging dus niet alleen naar de kerk, maar ik gaf mijn hele leven aan Jezus.”

Vandaag de dag is Nargiza niet alleen gezond en in leven, maar werkt zij actief mee in de Kerk van de Nazarener.

“Het verschil in mijn leven voordat ik Jezus leerde kennen en hem toeliet in mijn leven, is dat ik hoop heb gekregen, “ verteld Nargiza. “Door al mijn moeilijkheden heen is God bij me en voel ik Zijn liefde in mijn leven.”

Elke keer dat je bidt voor de kerken, geeft aan zendingsprojecten of op een zendingsreis gaat, deel je Jezus’ liefde in 162 landen en meer. En daardoor veranderen levens.

Download onderstaande video: https://vimeo.com/326429486