Pantoja, Dominicaanse Republiek

Pantoja Dominicaanse Republiek
Dit is een foto van het stuk land in Pantoja, Dominicaanse Republiek dat in 2015 is aangekocht. Dit kwam door de $ 5000,- die het Albastenfonds heeft gegeven. Hierdoor werd het de eerste Kerk van de Nazarener die in deze omgeving een kerk kon bouwen, een paar kilometer buiten Santo Domingo. De zendelingen hebben de gemeente uitgedaagd om ook te geven aan het Albastenfonds en haalden hiiervoor bijna $ 100,- op, omdat zij andere gemeentes ook wilde zegenen zoals zij ook gezegend waren door de hulp van het Albastenfonds.

Kasumbalesa, Congo

Kasumbalesa, Congo
Dit dorp is gelegen bij de grens met Zambia. Dit dorp is een paar jaar geleden gesticht en er is nog geen water, elektriciteit of wegen. Het is er warm met een hoge luchtvochtigheidsgraad.
Deze kerk is gedeeltelijk gebouwd uit eigen middelen, geld wat het district bij elkaar heeft gehaald. Recentelijk kon het dak erop gezet worden door de hulp van het Albastenfonds.
De mensen zijn erg gepassioneerd om het werk voor God te doen. Ze hebben een voetbalproject en hun volgende doel is om een voetbalveld neer te leggen op hun terrein. Ook willen ze een eigen tuin beginnen met zoete aardappels en pinda’s om zo geld op te halen voor hun projecten.

Catania, Italië

Catania, Italië
Tien jaar geleden was de plek waar nu deze kerk staat, de lokale afvalberg. Jaarlijks moest deze afvalberg geblust worden vanwege de vele brandjes. De lokale Kerk van de Nazarener zag potentie in dit stukje grond.
In 2005 is deze kerk geopend waar meer dan 100 mensen bij elkaar komen. De kerk is gebouwd met de hulp van het Albastenfonds, Werk & Getuigenisteams en uren werk van de lokale gemeente.
Deze kerk biedt mogelijkheden om de mensen in hun naaste omgeving te bereiken door middel van concerten, filmavonden, Engelse les, muzieklessen en sportevenementen gedurende de week.

Uw bijdrage in het Albastenfonds helpt kerken zoals deze in het realiseren van hun dromen voor de mensen in hun omgeving en om een verschil te maken in het Koninkrijk van God.

Albastenfonds ondersteunen

U kunt uw gift overmaken naar de rekening van de DNMI van de Kerk van de Nazarener NL 37 INGB 000 40 85 285 of op de rekening van uw plaatselijke gemeente beiden onder vermelding van ‘albastenfonds’.