Vanwege de ernst van de situatie willen we graag jullie aandacht vestigen op het volgende bericht wat deze week via de sociale media van de Eurasia regio is verspreid:  

“Bid met ons mee voor vrede in het Midden-Oosten, waar miljoenen mensen lijden onder conflicten, ontheemding, gebrek aan voldoende voedsel, onderdak en gezondheidszorg.

“Libanon wordt getroffen door een massale campagne van luchtaanvallen, de dodelijkste in 18 jaar”, zegt een leider van de Kerk van de Nazarener in Libanon. “Volgens de Verenigde Naties blijven tienduizenden Libanezen hun huizen ontvluchten voor de steeds intensievere Israëlische bombardementen. Duizenden auto’s vol gezinnen staan in een rij op de snelweg van het zuiden van het land naar Beiroet, op zoek naar onderdak bij vrienden, familie of scholen. Als kerk beoordelen we de situatie om te zien hoe we de mensen in nood het beste kunnen helpen.”

Bid samen met ons voor vrede en een einde aan het geweld in het Midden-Oosten.

Geef zodat de Nazarener kerken in de regio kunnen helpen bij het lenigen van de nood.

Je kunt je gift overmaken naar NL 37 INGB 000 40 85 285 t.n.v. District Nazarene Missions International of via het rekeningnummer van je lokale kerk. Beiden onder vermelding van NCM Middle East Crisis Response