Aanmelden W&G team 2021

In oktober 2021 gaat er een team naar Oekraïne om te helpen bij het kerkgebouw in Kyiv.

Meld je hieronder aan:

Als je je wilt aanmelden voor deelname aan dit project, vul dan dit aanmeldingsformulier in. Realiseer je dat deelname aan een Werk- en Getuigenisteam geen vakantie is om lekker uit te rusten. Het is een werkvakantie, wat betekent dat je iedere dag met de anderen van het team fysiek middelzware arbeid uitvoert en je door op deze wijze aan het werk te zijn, een getuige bent van je geloof in Christus. Dat is heel erg mooi, maar de kans bestaat dat er momenten zijn dat je dit af en toe ook als minder mooi ervaart. Het vraagt dus om een flinke dosis geloof en humor en steun van en door anderen. Het invullen van het formulier garandeert niet dat je meegaat. Het is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het moment van inschrijven. Je motivatie voor deelname is hierbij ook belangrijk, vergeet deze dus niet in te vullen.

Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Er wordt wat betreft je aanmelding wel advies gevraagd aan je voorganger.

Stuur een kopie van je paspoort mee met de aanvraag of mail naar dnmi@nazarene.nl voor een adres als je dit liever per post stuurt.

Een jaar nadat alle financiële zaken van het Werk- en Getuigenisteam zijn afgerond, zullen de persoonlijke gegevens verwijderd worden.